Cégesruha gépi hímzés

már 10 darabtól

Hímeztesse nálunk céges ruháit.

Ingyenes szállítás az ország teljes területén!

Készítse Céges Formaruháit Gépi Hímzéssel

Vállalatoknak, éttermeknek, hoteleknek, illetve rendezvényekre és kisebb csapatoknak is készítünk hímzett formaruházatot. Gépi hímzés Budapest területen azonnal elérhető, emellett ingyenes országos szállítást biztosítunk!

Gépi Hímzés mit is jelent és hogyan terjedt el?

A hímzés egy olyan díszítő eljárás, amely valamilyen alapanyagot (munkaruhát, formaruhát, inget, pólót, sapkát… stb.) tűbe fűzött fonállal varrással készített mintával ékesít, ezt el lehet készíteni kézi hímzéssel és a mai modern technológiának köszönhetően gépi hímzéssel is. A hímzés során az anyagot odavissza kell át szúrni a hímzőfonállal és az így vezetett cérna adja a mintát az alapanyag felületén. A hímzés eredete már az Ókorba jelen volt, Egyiptomban is találtak hímzésre utaló jeleket, de még is csak a Hímzés őshazája az Ázsia volt. Európában a 11-12. században kezdett elterjedni a hímzés. Királyi palástokat és miseruhákat is találtak a kutatók, amik selyem cérnával lettek kihímezve. Napjainkban újra nagy sláger lett a hímzés.

Hímzés

Már nem csak párnákra, falvédőkre és terítőkre kerül hímzés, hanem a minden napi viseletünket is színes és gyönyörű hímzésekkel ékesítjük. A nagymamáink még díszítettek vele, mi már hordjuk őket. A mai fiatalok trendinek találják az egyszerű mintákat. A kiválasztott mintával azonosulni tudnak és büszkén viselik a saját egyedi tervezésű farmerkabátjukat vagy pólójukat. A hímzés mint jel visszakapta az értékét!

Mikor érdemes gépi hímzést alkalmazni?

Mint minden szakmában, itt is érdemes arra figyelni, hogy a megbízott cég szakképzett és megbízható legyen. Érdemes odafigyelni a szakemberek véleményére, mert nem minden elképzelés valósítható meg, a gépi hímzés területén, mert vannak olyan termékek vagy logók , amik nem „hímezhetőek”. Ne a gépi hímzésen és a pólók minőségén próbálj meg spórolni, mert fontos a minőség! Szóval ne mindig az olcsóbb ár képzést válaszd.

Gépi hímzés

Mikor érdemes gépi hímzést választani? Gépi hímzést akkor érdemes választani, hogy ha szép és esztétikus megjelenést szeretnél reprezentálni az ügyfeleid számára, mert mindig az első benyomás számít! Neked is sokkal jobb érzés, amikor bemész egy étterembe és egységes hímzett munkaruhába dolgoznak a felszolgálók. Hogy ha tartós lógázási technikát akarsz választani. Ha szeretnéd, hogy időt álló legyen a céges formaruhátok és ne kelljen évente újat csináltatni. Céges ajándéknak is kiváló, mert az alkalmazottak is szeretnek egységesen megjelenni egy adott eseményen. Céges póló hímzés vagy felvarró készítés esetén ezzel erősítheti a Cég arculatot és a cégegységet. Továbbá lehetősége népszerű szolgáltatásaink közül céges pulóver hímzés, valamint egyedi sapka tervezés és baseball sapka hímzés kérésére, illetve bármilyen más ruhadarab egyedi hímzés megrendelésére is!

Milyen anyagra érdemes gépi hímzést készíteni?

Olyan anyagara érdemes gépi hímzés készítését kérni, ami kicsit vastagabb anyag. A gépi hímzés fő szempontja, hogy az anyagot ne kapja össze és ne legyen ráncos a hímzés körül. Az anyag összetétele igazából mindegy, a lényeg, hogy az anyagsűrűsége legalább kb. 170 g/m2 legyen. Logó hímzés és bármilyen egyedi szöveg vagy minta hímzése a legtöbb ruhadarabra elérhető. Amennyiben nem találja a felsorolásban a kívánt terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@cegesruha.hu email címen!

Egyedi hímzés

Könnyen hímezhető termékek:

Kereknyakú pólók, Galléros pólók

Pamut pulóverek, Polár pulóverek

Ingek

Softshell kabátok, Téli kabátok,

Softshell mellények, Pufi mellények

Munkaruhavászon anyagok

Baseball sapkák, Téli kötött sapkák, Pamut sapkák

Munkaruházatok

Nem hímezhető anyagok:

Selyem anyagok

Organza anyagok

Műanyagos felületek

Miért érdemes a gépi hímzést választani?

Minden lógázási technikánál tartósabb eljárás. Nagyon elegáns és esztétikusan mutat minden ruhadarabon. Annyira tartós, hogy sokszor még a ruha élettartamát is túl éli a gépi hímzés. Selyemcérnával dolgozunk, ami bírja a mosást, szóval, hogy ha nagy igénybevételnek van kitéve egy adott formaruha vagy munkaruha, akkor a hímzés nem veszít a színéből és nem fakul ki. A gépi hímzésnél, az a szerencse, hogy a színek száma az nem számít az ár képzésben, tehát akár 5-6 színes is tud lenni egy adott logó. A gépi hímzésnek még egy nagy előnye van, hogy nem szükséges hozzá Vektoros grafika, sima PDF. -ből vagy JPG-ből is tudunk dolgozni. Általában a gépi hímzett munkaruhák bírják a mosást, szóval 40-60 fokon lehet mosni a termékeket.

Válassza ki
Tervezze meg
Kérjen ajánlatot
24 órán belül érkezik az ajánlat
Várja rendelését

További szolgáltatásaink

Hőnyomás
Hőnyomás

A hőnyomást, akkor ajánljuk, ha logózni kívánt termékek darabszáma nem haladja meg a 10-20 db-ot, illetve hogyha fehér vagy nagyon világos pólóra/ingre stb. kerül a nyomat.

A legkorszerűbb a Brother GT-541 és a Brother GT-3 típusú gépeken alapuló technológiával készül, amely messze fejlettebb a szita- illetve a transzfer technológiánál.

A nyomtatás közvetlenül a ruha anyagára történik ezért nincs felragasztott vagy vasalt fólia, a textil megőrzi eredeti lágyságát.

Fekete anyagoknál fehér alányomást alkalmazunk, hogy a grafikák a sötét háttérre nyomtatva is eredeti színükben pompázzanak. (Ezért olcsóbb ha az anyag világos, hiszen abban az esetben nem használunk dupla annyi festéket.)

Tintáink és kezelő anyagaink környezetbarát technológiával készülnek 2014-es “Oeko-Tex Standard 100” certifikációval rendelkeznek, amely lehetővé teszi egészségügyi és gyermekruházathoz való használatukat.

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Szitanyomás
Szitanyomás

A szitanyomást nagyobb mennyiségű megrendelésnél ajánljuk, akkor alakulnak az árak a legmegfelelőbben.

A festéket közvetlenül a textilanyagra nyomjuk egy keretre feszített szitaszöveten keresztül.

Mezszámozással, illetve póló, pulóver, kapucnis pulóver, széldzseki, vászon szatyor, táska, hátizsák, láthatósági mellény, esernyő, napernyő, baseball sapka, munkaruha logózására alkalmas technológiákkal dolgozunk.

Szitanyomásnál van egy egyszeri költség, ami sablont és a szitát foglalja magában. Lehet tartós és egyszeri szitát kérni, vagyis ha a rendelés előreláthatólag rendszeres lesz, érdemes tartós szitát kérni (tehát csak egyszer fizetendő ennek a költsége), viszont ha csak egy egyszeri megrendelésről van szó akkor kedvezőbb a másik típus. Ezután már csak a termékek darabonkénti nyomásának költségével kell számolni.

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Termékek varratása, gyártása, importja
Termékek varratása, gyártása, importja

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Vektorizálás és grafikák, látványtervek készítése
Vektorizálás és grafikák, látványtervek készítése

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Ingyenes árajánlat 24 órán belül!

Ingyenes visszahívás

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hívja a +36-30/439-7799-as telefonszámunkat vagy adja meg sajátját és kollégánk 1 órán belül ingyenesen visszahívja!

Kérhet egy ingyenes konzultációt, termékbemutatót is! A Cégesruha.hu gépi hímzés Budapest területén található, de munkatársunk személyesen felkeresi egy előre megbeszélt időpontban az ország bármelyik pontján!

Referenciáink

Céges ruha referencia 4
Céges ruha referencia 1
Céges ruha referencia 2
Céges ruha referencia 3
Céges ruha referencia 5
Céges ruha referencia 6
Céges ruha referencia 14
Céges ruha referencia 7
Céges ruha referencia 8
Céges ruha referencia 9
Céges ruha referencia 10
Céges ruha referencia 11
Céges ruha referencia 12
Céges ruha referencia 13
Formaruha referencia 1
Formaruha referencia 2
Formaruha referencia 3
Formaruha referencia 4
Formaruha referencia 5
Formaruha referencia 6
Formaruha referencia 7
Formaruha referencia 8
Formaruha referencia 9
Formaruha referencia 10
Formaruha referencia 11

Ingyenes árajánlat

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Kérés esetén személyesen is elmegyünk a helyszínre, de személyes találkozásra és a termékeink megtekintésére lehetőség van Budapesten, és vidéken is. Ráadásul a megrendelt termékeket teljesen ingyen kiszállítjuk!

Kiemelt termékeink

Pólók
Ingek
Mellények
Pulóverek

Akikkel együtt dolgozunk

Vásárlói vélemények

Kapcsolat

© Copyright Webdesign: Webmaister - Cegesruha.hu - Minden jog fenntartva! - Adatvédelmi tájékoztató - ÁSZF