Cégesruha szitanyomás

már 10 darabtól

Készítse céges formaruháit szitanyomással.

Ingyenes szállítás az ország teljes területén!

Készítse Céges Formaruháit Szitanyomással

Vállalatoknak, éttermeknek, hoteleknek, illetve rendezvényekre és kisebb csapatoknak is készítünk szitanyomással logózott cégesruhát. Szitanyomás Budapest területen azonnal elérhető, emellett ingyenes országos szállítást biztosítunk!

Szitanyomás mit is jelent és hogyan terjedt el?

Maga a szitanyomás az egy sokszorosító eljárás, amit grafikai eljárásnak is neveznek. A síknyomás egyik változata. Eredetileg plakátok készültek szitanyomással, de ma már kedvelt eljárás, a mindennapokban, főleg a lógázás területén. Elsősorban emblémák nyomtatására használják, főleg ruhadarabok nyomtatására, de sok más anyagra is nyomtatnak pl. matricákra, óralapokra, léggömbökre és sok más termékre.

Szitanyomás

A szitanyomás először Kínában terjedt el, majd tovább terjedt más ázsiai országokban is, például Japánban, ahol továbbfejlesztették. Európában a 18.század elején terjedt el. Napjainkban, már több típust is megkülönböztethetünk, mivel szitanyomás alatt érthetjük a direkt nyomást, a transzfernyomást, a tamponnyomást és a hőnyomást.

Mikor érdemes szitanyomást alkalmazni?

Mint minden szakmában, itt is érdemes arra figyelni, hogy a megbízott cég szakképzett és megbízható legyen. Érdemes odafigyelni a szakemberek véleményére, mert nem minden elképzelés valósítható meg, főleg a szitanyomás területén, mert vannak olyan termékek vagy logók , amik nem „szitázhatóak”. Ne a szitanyomáson és a pólók minőségén próbálj meg spórolni, mert fontos a minőség, ugyanis nem minden póló szitázás lehetséges jó minőségben! Szóval ne mindig az olcsóbb ár képzést válaszd.

Cégesruha szitanyomás

Szitanyomást akkor érdemes választani, ha minimum 25 db terméket szeretnél lógáztatni, mivel a szitanyomás, csak nagyobb tételben éri meg. Abban az esetben is érdemes a szitanyomást választani, hogy ha 2-3 havonta kell cserélned a dolgozók munkaruháit. Ami nagyon fontos és sokszor döntő lehet, hogy élesebb és tisztább vonalakat is láthatóvá tudsz tenni a szitanyomás technikával.

Milyen anyagra érdemes szitanyomást készíteni?

Olyan anyagara érdemes Szitanyomást készíteni, aminek van némi nedvszívó képessége.

Könnyen szitázható termékek:

Kereknyakú pólók, Galléros pólók

Pamut pulóverek

Ingek

Softshell kabátok, Téli kabátok,

Softshell mellények

Munkaruhavászon anyagok

Munkaruházatok

Láthatósági termékek

Nem szitázható anyagok:

Selyem anyagok

Organza anyagok

Pufi mellények

Baseball sapkák

Polár termékek

Hogyan érdemes mosni a szitanyomott termékeket?

Általában úgy érdemes mosni ezeket a termékeket, hogy ne fakuljanak ki és hosszan tartósak legyenek, hogy ki kell fordítani a termékeket, ha biztosra akar menni, akkor csak hideg vizes mosással öblítse át. Javasolt hőfok 30-40 fok.

Szitanyomás készítése

Mire van szükségem szitanyomás estén?

Vektoros logó. Csak vektoros grafikával tudunk dolgozni, mert ez az egyetlen olyan felbontás, amiben nem pixelesek a képkockák és ha ráközelítünk szerkesztés közben, akkor tökéletesen élesek a részletek. Amennyiben nincs ilyen grafikája, vagy csak egy papírlapon rajzolta le az elképzelését, akkor abban is tudunk segíteni, mert megtudjuk szerkeszteni grafikusunk segítségével.

Szitanyomás vektoros logó

A Szitanyomás az úgy működik, hogy van egy klisé költség vagy beállítási költség, amivel elkészítjük a logó szitáját, ami majd a kívánt textilre fog kerülni. Aztán a következő lépés, hogy a szitatextil oldalait fotóemulzióval vonjuk be, majd hagyjuk megszáradni. A vektoros grafikát arra a helyre tesszük, ahol szeretnénk elhelyezni, ez lehet elöl bal oldalt vagy hátul középen (javasolt méretek általában bal oldalt elöl 10-12 cm szélesség, hátul 20-25 cm szélesség, attól függően, hogy milyen a bonyolult a grafika) majd fénnyel megvilágítjuk. Ezután ki kell mosni a szitát és a logó megjelenik a textilen.

Válassza ki
Tervezze meg
Kérjen ajánlatot
24 órán belül érkezik az ajánlat
Várja rendelését

További szolgáltatásaink

Hőnyomás
Hőnyomás

A hőnyomást, akkor ajánljuk, ha logózni kívánt termékek darabszáma nem haladja meg a 10-20 db-ot, illetve hogyha fehér vagy nagyon világos pólóra/ingre stb. kerül a nyomat.

A legkorszerűbb a Brother GT-541 és a Brother GT-3 típusú gépeken alapuló technológiával készül, amely messze fejlettebb a szita- illetve a transzfer technológiánál.

A nyomtatás közvetlenül a ruha anyagára történik ezért nincs felragasztott vagy vasalt fólia, a textil megőrzi eredeti lágyságát.

Fekete anyagoknál fehér alányomást alkalmazunk, hogy a grafikák a sötét háttérre nyomtatva is eredeti színükben pompázzanak. (Ezért olcsóbb ha az anyag világos, hiszen abban az esetben nem használunk dupla annyi festéket.)

Tintáink és kezelő anyagaink környezetbarát technológiával készülnek 2014-es “Oeko-Tex Standard 100” certifikációval rendelkeznek, amely lehetővé teszi egészségügyi és gyermekruházathoz való használatukat.

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Szitanyomás
Hímzés

A legszebb és legelegánsabb logózási technika. A kért logót a pár centistől a 30 cm- es nagyságig, szinte bármilyen színnel az erre alkalmas anyagokra ráhímezzük.

Textilek minőségi, tartós hímzését már közel 40 éve vállaljuk. Selyemcérnával történik a hímzés (kivéve arany-ezüst).

Ennél a technikánál van egy egyszeri programköltség, ennek a nagysága az öltésszámtól függ. Vagyis a hímezendő grafika méretével arányosan mozog az ár is. Ezt csak a legelső alkalommal kell kifizeti. Ezután csak a darabonkénti árral kell számolni ami szintén a grafika nagyságától függ.

Pontosan mennyibe kerülne?

Kérjen árajánlatot!

Termékek varratása, gyártása, importja
Termékek varratása, gyártása, importja

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Vektorizálás és grafikák, látványtervek készítése
Vektorizálás és grafikák, látványtervek készítése

Pontosan mennyibe kerülne?
Kérjen árajánlatot!

Ingyenes árajánlat 24 órán belül!

Ingyenes visszahívás

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Hívja a +36-30/439-7799-as telefonszámunkat vagy adja meg sajátját és kollégánk 1 órán belül ingyenesen visszahívja!

Kérhet egy ingyenes konzultációt, termékbemutatót is! A Cégesruha.hu szitanyomás Budapest területén található, de munkatársunk személyesen felkeresi egy előre megbeszélt időpontban az ország bármelyik pontján!

Referenciáink

Céges ruha referencia 4
Céges ruha referencia 1
Céges ruha referencia 2
Céges ruha referencia 3
Céges ruha referencia 5
Céges ruha referencia 6
Céges ruha referencia 14
Céges ruha referencia 7
Céges ruha referencia 8
Céges ruha referencia 9
Céges ruha referencia 10
Céges ruha referencia 11
Céges ruha referencia 12
Céges ruha referencia 13
Formaruha referencia 1
Formaruha referencia 2
Formaruha referencia 3
Formaruha referencia 4
Formaruha referencia 5
Formaruha referencia 6
Formaruha referencia 7
Formaruha referencia 8
Formaruha referencia 9
Formaruha referencia 10
Formaruha referencia 11

Ingyenes árajánlat

Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Kérés esetén személyesen is elmegyünk a helyszínre, de személyes találkozásra és a termékeink megtekintésére lehetőség van Budapesten, és vidéken is. Ráadásul a megrendelt termékeket teljesen ingyen kiszállítjuk!

Kiemelt termékeink

Pólók
Ingek
Mellények
Pulóverek

Akikkel együtt dolgozunk

Vásárlói vélemények

Kapcsolat

© Copyright Webdesign: Webmaister - Cegesruha.hu - Minden jog fenntartva! - Adatvédelmi tájékoztató - ÁSZF